علی اصغر دریایی در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری «حوزه» در استان کردستان ضمن تسلیت سالروز رحلت امام خمینی (ره)، اظهار داشت: شخصیت امام طوری است که انصافا هر لحظه ای از زندگی ایشان مهم است، چه آن روزی که به عنوان یک طلبه فاضل در مسیرخودسازی به مراحل عالی سیر و سلوک و طی مراحلی که مردان بزرگ در طول سالیان دراز می پیمایند رسیدند و چه در مسیر کسب علم آن هم به صورت جامع درفقه، اصول، فلسفه وعرفان درخشیدند و به امور اجتماعی نیز پرداختند .
مسئول برنامه ریزی و نظارت حوزه علمیه استان کردستان ادامه داد: هرگز جامعه اسلامی و تاریخ بشریت شخصیت ممتاز و کم نظیر حضرت امام خمینی(ره) را که با افکار و اندیشه های بلند و سعی و تلاش های صادقانه خود مسیر تاریخ را دگرگون کرده، فراموش نخواهد کرد و آنچه در مورد شخصیت امام می توان گفت این است که ایشان دارای دو خصیصه گرانقدر بودند که همه آثار و تجلیات را به دنبال داشت.
نماینده دفتر سیاسی و اجتماعی حوزه های علمیه در استان کردستان به این خصیصه ها و ویژگی های بارز امام خمینی (ره) اشاره کرد و بیان داشت: 1) ایمان به مبدأ و معاد؛ به گونه ای که گویی پرده ها از جلوی دیدگانش کنار رفته و ماورای طبیعت را به رای العین مشاهده می کرد. ۲) عشق به هدف و آرمان های اسلامی و ایثارگری همه جانبه در راه آن و...، این دو عنصر از صفات بارز و عناصر چشمگیر شخصیت ایشان به شمار می رفتند و بر این اساس به برخی از ابعاد شخصیت وی اشاره می نماییم.
وی در ادامه سخنان خود عنوان کرد: آگاهی از وضع جهان از ویژگی های بارز امام راحل بود. امام از وضع جهان و شرایط زمان و حرکت های سیاسی و الحادی در جهان که بر ضد اسلام درحال شکل گرفتن بود را به خوبی می شناخت و همه را در نظر داشت و اگر از دوران جوانی دارای چنین ویژگی نبود، هرگز در دوران کهنسالی که زمام امور را به دست گرفت، نمی توانست انقلاب اسلامی را چنین باصلابت و استواری، متجاوز از ده سال رهبری کند و دشمنان را به تعجب و شگفتی وا دارد.
مسئول برنامه ریزی و نظارت حوزه علمیه استان کردستان گفت: یکی دیگر از صفات امام خمینی، فقاهت و اجتهاد ایشان بود.
دریایی به بُعد عبادی امام خمینی (ره) اشاره کرد و گفت: ایشان به «دعاهای صحیفه سجادیه» علاقه خاصی داشتند و معتقد بودند که در لابه لای دعاها یک رشته مسائل عرفانی و فلسفی هست که اندیشه هیچ فیلسوفی به آنها نرسیده و در میان مناجات ها به مناجات شعبانیه عشق می ورزیدند و در ماه رمضان به خواندن دعاها تقید خاصی داشتند و به هنگام نماز غرق در عزو جلال الهی بودند و در این راستا دو کتاب ارزشمند ایشان بیانگر بحث های عرفانی و الهی ایشان است. این دوکتاب یکی در (آداب الصلاة) و دیگری (اسرارالصلاة) است و کمتر می توان برای آنها نظیری یافت.
نماینده دفتر سیاسی و اجتماعی حوزه های علمیه در استان کردستان با اشاره به «بُعد بصیرت و بینش» امام راحل، اظهار داشت: بصیرت، بینایی و دیدن مسائل و عمق زوایای امور از ویژگی های شخصیتی امام (ره) به شمار می رفت که در فراز و نشیب های مسائل، از آن استفاده می کردند.
مسئول برنامه ریزی و نظارت حوزه علمیه استان کردستان تاکید کرداگر بخواهیم به تمام زوایای شخصیتی ایشان بپردازیم بی شک هرگز در این مقال نخواهد گنجید.
انتهای پیام